Επιστροφές Προϊόντων

Παρακαλούμε κατεβάστε, συμπληρώστε και αποστείλτε μας την παρακάτω φόρμα επιστροφής.


Η φόρμα απευθύνετε στους συνεργάτες μας και μόνο. Εάν έχετε προμηθευτεί τα προϊόντα μας από κάποιο άλλο κατάστημα, επικοινωνήστε μαζί τους για να σας ενημερώσουν για την διαδικασία.
ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ Οκτ 2020.pdf

• Το ειδικό έντυπο επιστροφής θα πρέπει να μας αποστέλλεται στις αρχές κάθε μήνα, εφόσον η αξία των εμπορευμάτων είναι μεγαλύτερη των 200 ευρώ με τιμές καταλόγου. 

(Εξαιρούνται οι προβολείς led και τα φωτιστικά led ψευδοροφής τα οποία μπορούν να αποστέλλονται σε έντυπο ακόμα και μικρότερης αξίας).

• Για επιστροφές εμπορευμάτων λόγω λάθους παραγγελίας σας, το ειδικό έντυπο επιστροφής θα πρέπει να μας αποστέλλεται εντός 3 ημερών από την παραλαβή τους. Η αξία τους θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη των 20 ευρώ με τιμές καταλόγου. Επίσης τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων θα επιβαρύνουν εσάς.

• Σε περίπτωση που σας αποστείλουμε εμείς λάθος εμπορεύματα, το έντυπο επιστροφής εμπορευμάτων θα πρέπει να μας αποστέλλεται εντός 3 ημερών από την παραλαβή τους. Τα δε έξοδα μεταφοράς των προϊόντων θα επιβαρύνουν εμάς.

• Νέα προϊόντα που παραλάβατε προς δειγματισμό, μπορούν να επιστραφούν εντός 3 μηνών.

  • Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται δεκτές για εμπορεύματα που έχουν υποστεί ζημιά κατά την μεταφορά τους διότι τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη και του μεταφορέα. 

Επομένως θα πρέπει να γίνεται έλεγχος των εμπορευμάτων κατά την παραλαβή τους και εαv διαπιστωθεί ζημιά, να μην τα παραλαμβάνετε .

   • Τα εμπορεύματα που μας επιστρέφετε ως ελαττωματικά, αν κατά τον έλεγχο που θα κάνουμε διαπιστωθεί  ότι είναι καλά, θα σας επιστρέφονται και θα χρεώνεστε με το κόστος ελέγχου, 10 ευρώ την ώρα.  Για αυτό  το λόγο φροντίστε να διαπιστώνετε εσείς και όχι οι πελάτες σας, ότι τα  προϊόντα είναι όντως ελαττωματικά.

   • Σε περίπτωση που θα μας αποστείλετε εμπορεύματα για έλεγχο, εάν τα εμπορεύματα είναι εντός εγγύησης  και διαπιστωθεί ότι έχουν πρόβλημα χωρίς να έγινε κακή χρήση, τα επισκευάζουμε δωρεάν. Εάν όμως κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι έγινε κακή χρήση ή ότι λειτουργούν, θα χρεώνεστε με το κόστος    ελέγχου, 10 ευρώ την ώρα.     

   • Σε περίπτωση που θα μας αποστείλετε εμπορεύματα για επισκευή, εάν τα εμπορεύματα είναι εντός εγγύησης τα επισκευάζουμε δωρεάν. Εάν όμως είναι εκτός εγγύησης, θα σας ενημερώνουμε για το κόστος ελέγχου και επισκευής για να αποφασίζετε αν θα τα επισκευάσετε ή όχι. 

    • Εμπορεύματα που σας αποστέλλουμε και δεν είναι αποδεκτά από σας, θα χαρακτηρίζονται ανεπιθύμητα και δεν θα μπορούν να τιμολογηθούν ξανά για τους επόμενους 3 μήνες από την ημερομηνία επιστροφής τους.

    • ΔΕΝ θα παραλαμβάνουμε επιστροφές εμπορευμάτων για οποιοδήποτε λόγο, εάν δεν σας έχουμε επιστρέψει το ειδικό έντυπο επιστροφής εμπορευμάτων υπογεγραμμένο και σφραγισμένο από εμάς.               

   • Συμβουλευτείτε τον πωλητή σας για τον τρόπο ελέγχου των προς επιστροφή εμπορευμάτων.


banner
banner
banner
banner